Velkommen

 

Jeg hedder Britt Bach. Jeg startede Mariehønen - som er en Privat Pasningsordning - op i 2012. Der var vi 3 voksne og max 10 børn. Jeg har nu valgt at fortsætte for mig selv, hvilket betyder, at jeg kan have max 5 børn i alderen fra 6 måneder til børnehave start.

Jeg bor her på adressen med min mand, Dennis - og vores 2 yngste drenge, Lasse & Kasper. Vores ældste søn, Sebastian, arbejder på Sjælland, så ham vil børnene nok ikke få det store kendskab til. 

 

Efter mange års erfaring med pasning af børn både i dagpleje, vuggestue og børnehave, er mit ønske/mål i Mariehønen, at videregive det bedste til jeres barn fra de tre "verdener".

 

Lærerplanerne er der også fokus på i hverdagen, hvor vi har emner som   f.eks. : 

- Farver og smagsprøver 

- Dyr og dyre lyde

- Krop og bevægelse

- Sang og rytmik

 

Jeg lægger meget stor vægt på en god omgangstone - blandt både børn og voksne. Det skal være rart for alle at være i Mariehønen. Jeg bruger meget tid på at lære børnene at tage hensyn til hinanden og udvise empati, ligesom jeg er meget opmærksom på, at de lidt mere stille børn også bliver hørt og set.

 

Jeg vægter en hyggelig og rolig atmosfære omkring spise-situationen. Børnene inddrages også i borddækningen. Jeg hjælper børnene med at blive selvhjulpen i samarbejde med jer forældre, hvilket er en stor fordel, når de skal videre i børnehave.